Huidverbetering
Pigmentvlekken
huid oneffenheden
jong gezicht

Huidverbetering

Fruitzuurpeeling

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens!

​Peelen is daarbij het sleutelwoord. 


Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoog concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.


Glycozuur

Glycozuur is een fruitzuur. Het glycozuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun laagje te verwijderen. We gaan als het ware de huid opzettelijk beschadigen, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord, hierdoor wordt de huid enorm gestimuleerd. 


Resultaat

De huid is na een glycopeelingbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. De huid ziet er dus gladder, steviger en egaler uit dan daarvoor. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat is een kuur van behandelingen aan te bevelen. Een kuur bestaat meestal uit 3 of 6 behandelingen. Omdat dit geheel afhankelijk is van de huidconditie wordt tijdens een intake/behandeling geadviseerd wat het beste past


Laneche glycopeelbehandeling € 62,50

Oppervlakte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, fruitzuurpeeling, masker, creme, advies voor thuisgebruik.


Kuurbehandeling 

-Korte kuur 3 behandelingen € 180,00

Deze kuur bestaat uit 3 behandelingen inclusief 1x sun protector factor 50 voor thuisgebruik.

-Volledige kuur 6 behandelingen € 360,00

Deze kuur bestaat uit 6 behandeling inclusief 1 x skin recovering serum, 1x sun protector factor 50, 1 x glycopeel 5% of 10 % voor thuis gebruik.